Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter

Leikkikysely: leikkiin heittäytyminen tuo iloa ja lisää luovuutta

3.1.2017

Koko Suomi leikkii -hanke kysyi suomalaisilta mitä leikki heille merkitsee. Yli puolet vastaajista leikkii viikoittain, yleisimmin perheenjäsenten kesken. Suosituimmat leikit ovat edelleen hippa, askartelu, lautapelit sekä kutitus- ja hassutteluleikit. Koko Suomi leikkii -hanke toteutti syksyllä 2016 kyselyn, jonka mukaan sekä lapset että aikuiset pitävät leikkimisestä ja arvostavat vapaata yhdessäoloa. Lue lisää.

 

Tule vapaaehtoiseksi leikkilähetiksi!

22.8.2016

Etsitkö itsellesi uutta harrastusta, kenties vapaaehtoistehtävää? Nautitko leikistä ja sukupolvien välisestä yhdessäolosta? Olet iloinen ja aktiivinen ja pidät uusiin ihmisiin tutustumisesta? Vapaaehtoinen leikkilähetti on todennäköisesti juuri sinun juttusi! Lue lisää ja ilmoittaudu syksyn leikkilähettikoulutukseen alueellasi.

 

Leikkipäivä 13.10.2016 – Tilaa ja aikaa leikille!

18.8.2016

Kalenteri esiin ja muistiin tämän vuoden huikein tapahtuma, Leikkipäivä!

Leikkipäivä on kaikenikäisten yhteinen, riemukas tempaus ja samalla lähtölaukaus Leikkipäivä-perinteelle. Päätapahtuma järjestetään

Helsingissä Narinkkatorilla torstaina 13.10. klo 9.30–11.00.

Ohjelmassa on yhteisiä, eri sukupolvia yhdistäviä leikkejä, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Koko Suomi leikkii -hanke yhteistyössä Pikku Kakkosen ja Helsingin kaupungin Varhaiskasvatusviraston kanssa.

Lisätietoja nettisivuiltamme. Leikkipäivä on myös Facebookissa.

Tule, otetaan tilaa ja aikaa leikille!

 

Koko Suomi leikkii -seminaari 13.10.2016

18.8.2016

Miksi leikki on tärkeää? Miksi lapsuuteen kannattaa investoida? Miten sukupolvien kohtaamista voisi yhteiskunnassamme vahvistaa? Miksi aikuisten pitäisi leikkiä? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja

Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle torstaina 13.10. klo 12.00–15.00.

Seminaari on maksuton ja kaikille avoin. Lisätietoja nettisivuiltamme. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Terhokerhot mukana SuomiAreenassa

29.6.2016

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, SuomiAreena, järjestetään 11.–15.7.2016. Terhokerhot ovat mukana tänäkin vuonna. Katso, mistä meidät löytää. Nähdään Porissa!

Seuraa tunnelmia somessa:

#SuomiAreena
#kokosuomileikkii
#terhokerho
#järjestöt
#RAYtukee